Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om SK Höjden Göteborg A-lag Herrar

Följ

A-lag Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ
SK Höjden Göteborg
Bandy
A-lag Herrar
Tabell
Lag M V O F P
1 SK Höjden 5 1 1 3 3
2 Tjust BF 1 1 0 0 2
3 Ullevål Bandy Elite 1 1 0 0 2
4 IFK Kungälv 1 1 0 0 2
5 Sarpsborg Bandyklubb 1 0 1 0 1
6 Sarpsborg Bandyklubb 0 0 0 0 0
7 Surte BK 1 0 0 1 0

Match

SK Höjden

2 - 3
Ale Arena
15 oktober 2022
19:00

IFK Kungälv

Referat

Referat: SK Höjden - IFK Kungälv

IFK Kungälvs J19 kontaktade oss och ville ha motstånd på stor bana, eftersom de ska möta starka lag framöver i sin serie. Vi tog med alla sistaårsjuniorer, fyllde upp med A- och U-lagsspelare och åkte till Ale Arena för att spela en träningsmatch.

Coacherna testade samma upplägg som A-laget vad gäller spelsätt, vilket innebar en ny utmaning för många av ungdomarna, då de fick spela på ovana positioner.

Defensiven funkar egentligen ganska bra från start, där vi håller dem stabilt på utsidan när de anfaller. Tyvärr brister det lite i matematiken i straffområdet, där en IFK-gubbe får stå utan bevakning och göra mål på passningar snett inåt bakåt både en och två gånger. Första gången svarar vi snabbt med kvittering på hörna(!), sedan kämpar vi på med bra spel, men sätter inte lägena, inklusive en straff. Spelet i första är helt jämnt, men har påtaglig Hawaii-karaktär. Kungälv pausar i 3-1-ledning efter ett hörnmål i slutet.

Andra halvlek har en tveksam inledning där alla våra spelare glömde hur boll, klubba och passningar fungerar, men efter det rättar det till sig, vi reducerar genom en fin prestation, och vi tycker att vi driver matchen från det. Hawaii-tendensen är kvar, men mindre tydlig.

Försvarsspelet fortsätter imponera och det är bra fart på mitten där vi har raska spelare som hotar varje gång de kommer. Kungälv tvingas ta timeout, men det hjälper dem föga. Matchen håller samma karaktär ända till slutet.

Tyvärr hämtar vi inte in det sista målet, men vinner andra halvlek med 1-0, spelet gladde och inställningen var grym från alla på planen, så vi lämnar Ale med gott humör på lördagskvällen efter en väl utförd träningsmatch.
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A Utv P
Erik Bertilson 1 1 0 0 1
Fabian Dahlin 1 0 0 0 0
Felix Wolmesjö 1 0 0 10 0
Mats Ahlbom 1 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist Utv Utvisningsminuter P Poäng
Spelarstatistik
Målvakter
Namn M G A Utv S IM P
Daniel Berntsson 1 0 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist Utv Utvisningsminuter S Skott på mål IM Insläppta mål P Poäng